Bejelentés


Rinyaszentkirály


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?a robikának sem sikerült ám, p [ 2014-10-13 21:51 ]

" Sorszám A jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott érvényes szavazat % Polgármester
1 Fadgyas Attila József Független jelölt 382 63.67 %
2 Fitos Harri Gábor Független jelölt 218 36.33 %
A választás eredményes "Szekeres Mária [ 2014-04-23 19:07 ]

Szóba került a Száva család !
Annyit mondanék róluk,hogy egy mocskos gyermekkereskedők az idősebbek legalább is bizonyíthatóan !
Sajnos nekem az édesapám id.Száva László lenne,aki Száva Robiék édesapja is egyben ! Viszont még születésemkor eladót a két egypetéjű ikertestvéremmel közösen ! Így hála a jó istennek nem kellett közöttük töltenem egy szem napot sem ! Tehát mi 3-as ikrek lennénk és egypetéjűek,de érdekes módon a hivatalos anyakönyvünk szerint 3-édesanyánk és édesapánk van elkönyvelve,egyben 3-születési dátum is ! Viszont egy nagyobb baráti összejövetelen,ahol nem kis fiúk is voltak,egy kérdésre Id.Száva Laci mindenki előtt elismerte,hogy a saját vére vagyok,tehát a lánya ! Ekkor ott többen le is köpték ! De hivatalosan nem szerette volna,ha ez kiderül és a testvéreivel a mai napokig mindent meg is tesznek ennek érdekében ! Ráadásul Száva Vince Magyarország nemzeti etnikai kisebbbségek elnöke,aki egyben Id.Száva Laci öccse is,2007-ben sikeresen eladta az újszülött gyermekemet is két társával közösen Göndörrel és Jegessel,egyben kórházi közreműködéssel ! A kórház szerint vetélést könyveltettek el,miközben 100%-ban bizonyítható,hogy szülés történt ! Amikor feljelentést tettem gyermekkereskedelem végett,az ügyészség válasza az volt,hogy nem történt bűncselekmény,mivel a kórház szerint vetéltem ! Ráadásul az ügyészség ezt úgy merte kijelenteni,hogy a fent nevezet vádlottakat be sem idézte kihallgatásra,de elfelejtették a szembesítést is és az igazságügyi nőgyógyászati vizsgálatot is elvégezni ! Hozzátenném,hogy ez idő alatt én jártam egy teljesen kívülálló nőgyógyásznál,aki megállapította,hogy gyönyörű szülésem volt ! Viszont az ügyészség erre is azt merte kijelenteni,hogy újabb bizonyítható tények nem merültek fel ! Könnyű volt nekik elsimlizni a gyermekem eladását,mivel az egyik elkövető aki nem más mint a Jeges,ő a központi nyomozó főügyészség embere is egyben !!! Ráadásul érdekükben állt a gyermekem eladását elsimlizni,mert ha kiderül akkor mi 3-an is előkerülünk és még nagyon sok gyermek,akiket Száváék eladtak még születésükkor ! Így a mai napokig működtetik az említett személyek a gyermekkereskedelmi hálózatukat közösen ! Egyebeket is tudnék még mondani Száváékról és a mocskos munkáikról,de a tettestársaikról is csak az túl hosszú lenne ! Azt viszont megígértem a fentnevezett személyeknek,hogy a gyermekem eladását nem fogják megúszni és meg fog indulni a lavina aminek egyedül csak ők fogják meg inni a levét !hozzáugató [ 2014-04-08 18:23 ]

Hát persze, hogy jól kijön vele. o.OJobbik szimpatizáns [ 2013-11-05 09:40 ]

A Benetton famíliával jól ki jössz amúgy, kedves jegyző úr?
Ezt még senki nem firtatta eddig?Gorcsev Iván (A kupi reklámban [ 2012-07-24 14:29 ]


A te emlékeid, meg az azok szerint... Hehe.
Köszönöm, hogy kérés nélkül igazoltad azon kb. 13-14 éves (alapos) gyanúmat, hogy a Száv@ L@jos keze leért Lovásziba, a Somlán gyerek házának alagsorába is...
(Ma 'kulturház igazgató tanár úr' lett belőle a községben, de szerintem úgy is tudod. Nem kell letagadni mindent, amit a net megmutat bárkinek.)
A Száv@ L@likát Zegen buktaták meg, amikor maroklőfegyvereket tettek a kaszaházi(?) kuplerájának lépcsője alá elrejtve úgymond és végre horogra akadt a zegi nyomozóknak - (Zalai Hírlap infó, csak nem így írták meg ugye).
- Engem a Nógrádi meg atöbbi politikus cseppet sem érdekel, nem azért trollkodtam ide (is). Én azért írtam, mert nem felejtettem el, amikor a képembe vigyorogtál egyszer és tudtad te azt is, miért. Ha nincs az a maffia Lovásziban, akkor lehet másként alakulnak bizonyos dolgok is.
Mert ugye idősebb vagyok nálad, hiába fölényeskedsz itt a válaszodban.
Nem olyan sokat tudok rólad, de az akkori 'roma' kapcsolataidat azt nagyon tudtam. Úgy találtalak meg néhány hónapja éppen. Amikor megtaláltátok egymást egy ... illetővel a FB. lapoddal.
Mégis csak jó dolog az ilyen 'közösségi portál'. Együtt a díszes kompánia, újra látni, ki kivel volt anno.
Nem részletezem.
Hidd el, okkal firkáltam.
Nekem belebrunyáltak az életembe, a te cimboráid annak idején. (Te csupán legfeljebb gúnyosan mosolyogtál utána, semmi több ugye. Legyél büszke rá...)

Amúgy Rinyaszentkirályon van volt osztálytársam egyik középsikolámból. Ő is idősebb nálad, bár nálam valamivel fiatalabb.
Kicsi a világ.

A Száv@ azóta biztosan kint van már bőven. (Jaj, nehogy már megfenyegetett téged? És előtte? Amikor még ment a 'bolt', avagy amikor elindítottátok azt!?...)
Nem is érdekel, ő sosem érdekelt engemet. Abszolút nem!
Aki a községünkben annak idején az ő védőszárnyait élvezte esetleg és az én életembe belebrunyált, enegemt csak az ő kilétük érdekelt. Igaz hamar rájöttem a csapatra, de máig sem emésztettem meg. Látod, ugye?

Akkor minden jót neked és barátkozz tovább velük.
Én pedig eztán is, továbbra is vigyázok magamra. Még körültekintőbben...

(Ha lúzer volnék, nem látnék be a lapok mögé. Pá Gabika.)Fitos Harri [ 2012-06-29 09:12 ]

Kedves Protein Őrmester! Emlékeim szerint, mikor én Lovásziban kezdtem, aznap bukott meg ott a Golden Bárban a Lenti rendőrkapitány (1999.04.01) - Te ekkor még biztos óvodáskorú lehettél. Egy átfogó razzia keretében 2000.01.04-én reggel 4 órakor zárattam be a kuplerájt, de te még ekkor olvasni sem tudtál, mert egy évig rajt volt az aláírásom a zárva feliraton. A Száva család- ha egyáltalán ez a név mond neked valamit- többször is fenyegetett, de én nem vagyok ellentétben Veled egy beszari fajta. A Facebook oldalamon pedig mindenkinek visszajelzek, de gyanítom, te többször látogattad, mint én. Amióta elkotródtam 2002-ben (lejárt a szerződésem, és a jelenlegi jegyző visszajött Gyesről) Lovásziban érdemi fejlesztés nem történt, sőt a község mára teljesen leépült, ellenben Görgeteg és Rinyaszentkirály megszépült. A fideszes Nógrádi képviselő úr személyesen vágta a képembe, hogy egy kommunista fészket, mint Lovászi semmijen módon nem támogat. Úgy barátom Te igazán nagy lúzer lehetsz az életed biztos egy nulla ha így gondolkozol

Ideje felnőnöd, mert ilyen kesergő hangnemben csak lúzerek (losers) írnak.Potrien Őrmester [ 2012-05-16 17:13 ]

F. Harri egy maffiózó jelenség. Miért is? Mert a kilencvenes években vastagon összejátszott a c.bűnözőkkel is az akkori lovászi községi (Zala m.) jegyzői tisztségével élve(jól)-visszaélve maffiás kuplerájt engedélyezett S. Róbert házuk alagsorában. Az akkori p.m. Tóth. S. elvtárs is összekacsintott velük az ügyben. Még a közeli kisváros - egykori "járási" - rendőrkapitányát is bebuktatták a kuplerájjal ügyeskedve. A kétezres évtizedben a - számára nem kedvező - változások hatására talán, de Lovásziból elkotródott. A jelek szerint Görgetegen ténykedik - hasonlóan(?). A Facebook lapja szerint azt gondolhatnánk, ő ott a cigány kisebbségi vezető. Ahogyan korábban sem tagadhatta azt túlságosan...Rasszista Ramika! [ 2011-09-14 09:55 ]

Ezért kéne kitakarodnotok a fajtársaiddal együtt vissza indiába kedves Ramika és akkor nem lenne nekünk sem hangosítás gondunk! Ha majd lesz akkor megoldjuk magunknak!
Egyszóval TAKARODJATOK CIGÁNYOK A VEZÉREITEKKEL EGYÜTT!Ramika [ 2009-09-06 14:08 ]

Nekem mint meghívott sztárvendégnek lenne 1-2 észrevételem a 2009.09.05.-én a CKÖ. által megrendezett romanappal kapcsolatban. Egyszerűen felháborító, hogy egyes emberek akiknek egy kis "hatalom" van a kezükben, mit meg nem engedhetnek maguknak!!! Egyrészt szerintem nem a sztárvendég kötelessége hogy otthonról hozzon magával hangosítást, végülis ha már rendezvényről van szó, akkor az a legkevesebb, hogy van kihangosítás! A második felháborító dolog az, ahogy a tisztelt Elnök Úr az előadás után viselkedett velünk, ill. amilyen hangnemet használt velünk szemben!! Ez egyszerűen nem képviselőhöz méltó... Ezek után megfordult a fejemben, hogy lesz 1-2 szavam a számvevőszékhez, de inkább annál maradtam, hogy a továbbiak folyamán nem vagyunk hajlandóak együttműködni a Rinyaszentkirályi CKÖ-al!!! Köszönjük szépen, de az ilyen szervezetlenségből és annak következményeiből nem kérünk!!


Keresés a honlapon

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!